ZetUZetA v česko – nemeckej spolupráci

Napísal: ZetUZetA | dňa: 02-11-2013 | 3 433 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

ZetUZetA po 12tich rokoch redaktorčenia vo www.hip-hop.sk skončila, no nahrávania a písania songov sa nevzdala. Dôkazom toho je aj jej najnovší singel „Život je šanca život je boj“, v ktorom sa stretol aj český beatmaker a nemecký MC.

ZetUZetA na hip-hopovej scéne pôsobí aktívne od roku 2001. Všetko to odštartovalo vtedy demo U nás o nás, ktoré nahrala so svojou lokálnou skupinou KaBe (Karloveská Banda). Od toho istého roku pôsobila aj pre portál www.hip-hop.sk. Po 12tich rokoch sa však zmenila vnútorná politika tohto portálu, ako aj jej „šéf“ a tak (ako najaktívnejšia redaktorka) dostala „padáka“. To ju však nezlomilo a opäť začala čas venovať aj sama sebe. Výsledkom tohto jej snaženia je aj česko-nemecká spolupráca v podobe singla „Život je šanca život je boj“. Ako Zeta prezradila: „Do featu ma oslovil brnenský beatmaker Taifun, momentálne žijúci v Břeclave, ktorý ma zároveň dal dokopy aj s hosťujúcim Berlínskym raperom, čo si hovorí 2DaLyrix. Vec vznikla dávnejšie, ja osobne som ju nahrávala ešte na moje narodeniny (25.6.2013) v bratislavskom Beattuners štúdiu, kde sa následne o akapelu postaral Tretina a ADiss.. Pôvodne sa tento trek mal objaviť aj na chystanom producentskom albume Apokalypsa, od toho však Taifun opustil a rozhodol sa ho zakomponovať na jeho pripravované rapersko – producentské EP.“.

Finálny mix a master singla dobúchal Taifun a je dosť možné, že ich spolupráca sa týmto trekom neskončí a možno z toho bude aj niečo väčšie… Nechajme sa prekvapiť a pre teraz si už dajte túto novinku.

download: ZetUZetA ft 2DaLyrix – Život je šanca život je boj (prod. Taifun, co-prod. Deiso)

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský