JAH DIVISION OSLAVUJE UŽ 15 ROKOV!

Napísal: ZetUZetA | dňa: 17-09-2014 | 3 752 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Prvý reggae dancehallový sound systém na Slovensku oslavuje 15. narodeniny. Aj preto vás pri tejto príležitosti Ras Domček, Palo AllMighty Čejka a ZetUZetA  pozývajú už tento piatok na ich oslavnú párty, kde potvrdilo účasť aj niekoľko ďalších mien…

JAH DIVISION SOUND GANG vznikol v roku 1999 a odvtedy mu právom patrí označenie prvý reggae dancehallový sound systém na Slovensku. Svoj rezidentný priestor  dlhé roky okupoval v klube pod hradom – v dnešnej dobe ho však pod ochrannými krídlami drží Kafe Scherz, no a práve tam sa už tento piatok (19.9.2014) uskutoční ďalšia akcia pod názvom REGGAE AMBASSADA, tento krát aj s podtitulom SPECIAL.

Okrem oslávencov, ktorými sú Ras D, AllMighty Čejka a ZetUZetA svoju účasť potvrdila aj sista Majka, ako aj Sa To (Konečná Sound Systém), Wosa, či dokonca dlhoročný kamarát tohto gangu – selecta I-Man z Roots & Culture. Rozhodne sa máte na čo tešiť, veď v ponuke nebude chýbať jak striktné reggae, tak ani najnovší dancehall z Jamajky.. Vidíme sa už tento piatok od 21:00 na Palisádach v Kafe Scherz. Vstup je voľný.

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský