NEKAPRI CHYSTÁ CHERCHEZ LA FEMME

Napísal: ZetUZetA | dňa: 28-03-2013 | 2 366 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Bez žánrového obmedzenia. Aj tak by sa dal charakterizovať festival Cherchez La Femme, ktorého prvý ročník sa uskutoční aj v klube Nekapri Inn Art, do ktorého 12. apríla zavíta ženská reggae a dancehall úderka! Zo Švédska pricestuje speváčka Etzia s DJkou Lady Louise a Slovensko bude zastupovať MC ZetUZetA a  DJka Rastanna…

ETZIA je prekrásna, jemná no zároveň prudká dancehallová diva žijúca vo Švedsku, narodená v New Yorku s rodičmi z Panamy a Trinidadu. Táto mladá speváčka je stelesnením rôznych kultúr a štýlov, jej hudba a vystúpenia odzrkadľujú pestrostré korene a jej silný, ale pôvabný hlas znie fascinujúco v kombinácii s karibskými rytmami.

Jedinečný hlas a spev bude počas bratislavského koncertu doprevádzať jedna z najznámejších a najdôležitejších urban DJov nielen vo Švédsku, ale aj v celej Európe LADY LOUISE.  Kamkoľvek Lady Loise príde hrať, strhne sa šialená párty, kde počuť žonglovanie rýchlych a hladkých melódií a šérenie skvelých dancehallových a reggae vibrácií. Inak tomu nebude ani počas ich bratislavského vystúpenia.

Reggae a dancehallový festivalový večer odštartuje ZETUZETA, o ktorej sa dá povedať, že je jedinou slovenskou hip-hop a dancehallovou MC. Na pódiu sa spolu s ňou predstaví aj jedna z mála slovenský reggae DJok RASTANNA, pôsobiaca v známom Respect Vibration Sounde, ktorý už 10 rokov šíri pozitívne vibrácie na Slovensku. Svoje umenie predvedie aj ARON „MITU“, tanečnica etiópskeho pôvodu, pôsobiaca už 10 rokov na Slovensku s vášňou pre dancehall, hip-hop, afrohouse a reggae, ktoré miluje.  V sprievodnom  programe bude aj Life painting performance výtvarného tria DZIVE, ktoré budú maľovať v priestoroch Galérie klubu Nekapri InnArt.

Počas prvého ročníka festivalu Cherchez La Femme bude odohraných viac ako štrnásť koncertov a živých vystúpení kapiel a projektov, kde hlavnú úlohu hrajú ženy a ich tvorba. Festival 11. apríla otvorí svojím koncertom v Ateliéri Babylon IVA BITTOVÁ za asistencie švajčiarskej electro-džezovej interpretky OY,  Slovensko bude mať zastúpenie nielen v piatkový večer prostredníctvom KATKY KORČEK & LADY KAZZO a projektu LADIES, ale aj v záverečný festivalový večer v Ateliéri Babylon, kedy sa predstaví v PUDING PANI ELVISOVEJ a belgické duo SOLDOUT. Okrem Ateliéru Babylon sa koncerty, výstavy a stretnutia budú odohrávať aj v KC Dunaj, Nekapri InnArt, NuSpirit Clube či Green Buddha.

Vstupenky na festival sú v predaji prostredníctvom siete Ticketportal, viac informácií na oficiálnom webe www.cherchezlafemme.sk a www.facebook.com/CherchezLaFemmeFestival.

 

Komentáre niesú pre tento článok povolené