DADDY FREDDY SA STAVIL V BRATISLAVE

Napísal: ZetUZetA | dňa: 21-12-2009 | 8 812 x Zobrazené | 1 komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

V sobotu 19.12.2009 sa v bratislavskom bunkri SubClub odohrala predvianočná MIGHTY VIBEZ SPECIAL party, kde sa ako hlavný hosť večera predviedol sám pán Daddy Freddy z Jamaiky, ktorý okrem najrýchlejšieho rapu na svete predviedol aj to, že je to človek s velikým srdcom.

V pod-hradných priestoroch sa v sobotu zišlo kopec ľudí. Na pódiu svoje miesto zastali (P)rezidenti MIGHTY VIBEZ, teda nik iný, ako: I-Man za Roots & Culture (mimo iné promotér tohto kultúrneho podujatia), ale aj Ras Domček + ZetUZetA, ako posádka z Jah Division Sound Gangu, no a spolu s nimi program spestril aj Adham riddim surfer, ktorý pre tento večer robil selektora najmocnejšiemu pánovi v hre, jamajskému hyper rýchlemu borcovi s menom Daddy Freddy. Ten dal neskutočný koncert, ktorý trval viac, ako dve hodiny a osobne si myslím, že každý jeden, čo nechal na bráne 5€ musel ísť domov minimálne tak spokojný, ako ja, pretože tento večer vo mne zanechal neskutočné zážitky, za ktoré som veľmi vďačná.

Z akcie sú vonku už aj nejaké fotky, dokonca je na youtube.com zavesené aj video, takže ho pripájam a kto nebol, tak si môže rovnako ako tí, čo tam boli pozrieť kúsok z atmosféry tohto nezabudnuteľného večera.

 

Jeden komentár na tému “DADDY FREDDY SA STAVIL V BRATISLAVE”

  1. Johnd98 píše:

    I have learn some good stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. edebadaeeeee

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský