KaBe s koncertom v DK Dúbravka

Napísal: ZetUZetA | dňa: 29-09-2004 | 2 904 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

2.10.2004 BRATISLAVA, DK Dúbravka:  New Age Hip-Hop.
KaBe
alebo Karloveska Banda, teda Marča, Hrešo a ZetUZetA mieria do kultúrneho domu Dúbravka, kde odprezentujú oblúbené treky, ako:  „Karloveské Geto““KaBe ako pojem” a kopec iných z debutového, 23 stopového cedečka „U nás O nás“. Okrem nás budú za majkom aj VMH, 2kusy a 4.rozmer. Štvrtý obvod žije, dojdi aj ty na New Age Hip-Hop.

report:
2.10.2004 sa v Dúbravke  – konkrétne v DeKáči odohrala rapová žúrka New Age Hip-Hop. V domácom obecenstve sa nachádzala najmä tá naša ulica, ľudia zo štvorky, z KaBečka. Tá stovka hláv (možno stopadé) sa tam určite myhla, veď za vlezné 60,- SK to nebolo až tak tragické… Akciu rozbehlo KaBečko a to Marča, Hrešo, ZetUZetA. Hrešo bol dosť traumovaný svojim, prvým vystupkom, ale zvládol to na jednotku a nepomýlil sa ani raz, aj keď treba spomenúť, že odposluch bol asi v najhoršom stave, aký som kedy zažila. Celkovo „show“ KaBečka trvala zhruba pol hoďku. Ľudia žili a bolo to asi aj tým, že sme sa na pódiu striedali, ako „kurvy“.  Marča s Hrešom dali aj nejaké tie ich vecičky, medzi ktorými bolo aj „KaBe ako pojem“, „Hudba čo nám dáva radosť“, „Tí čo pochopili ostali hore“, no a ja som si s Marčom dala aj spoločnú vec „Monte Karlo“.

Po spoločnom vystupení s KaBečkom som sa majku ujala na „dlhšiu“ dobu ešte samostatne a prvou vecou bola aj tá viac spievaná vec „Tam, kde bývam ja“. Na pútavý refrén v podobe: „Je jedno aká ulica, je jedno aké miesto, pokiaľ žiješ tam kde žiješ máš svoj pohľad, svoj priestor, no tam, kde bývam ja nie je ťažké lapiť päsťou, no byť tu bol môj osud a tak žijem ako viem to.“ sa sem tam aj niekto chytil. Pozitívne. Ďaľšou vecou bola premiera textu „Podnikové štetky“. Myslím, že k tomu nie je viac čo dodať. Napokon som dala aj vec  „Nové časy“, v ktorej ma  doprevádzala dúbravská grupa 2kusy, ktorá po mne dala ich veci. Za nimi dali treky aj  chalani z VMH, 4.rozmer a dokonca aj skupina z vrakune RFX, o ktorých sa ani nevedelo, že prídu.

 

Komentáre niesú pre tento článok povolené