PAPRSEK MÁ ZA SEBOU SNOW PARTY

Napísal: ZetUZetA | dňa: 15-03-2010 | 2 058 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Moderná show pokračovala aj tam spoza svetelného lúča, kde sa na akcii Snow Party, ktorá vznikla pod záštitou SkateShop.cz – na pódiu predviedol aj sám pán HAF s jeho tlupou…

V sobotu (13.3.2010) pred obedom nás už s Hafom čakala strastiplná cesta z hlavného mesta do Trenchtownu, kde sme vyzdvihli ostatok modernej tlupy, teda Bejčiho (Beyuz) a Swiťa (DJ Simple Sample) a ďalej pokračovali smerom na české Jeseníky. Ako býva „dobrým“ pravidlom, tak aj tentokrát nás slečna Navigácia poslala krásnou, zasneženou, čarovnou, Miláškovskou krajinkou, ktorá na svojom pôvabe naberala napríklad aj vo vysoko položenom bode, ktorý obopínal zo strán strmý kopec s čerstvým prašanom, či hlbokým lesom, na ktorého konci bol checkpoint v podobe strediska Paprsek, ku ktorému však už auto bez reťazí odmietlo prísť. Tak sme si dali aspoň 1,2 km pešotrip mierený smerom k stredisku (možno aj v doprovode nejakého medveďa – bola tma).

Tam cez deň prebiehali snowboardové, či bežkárske aktivity a večer v stane následne vygradovala žúrka, kde sme ako Moderní Speváci dali hodinovú show. Tá bola obohatená aj o freestyle battle, v ktorom sa chceli presadiť dvaja miestni „raperi“, napokon však tieto indivídua s diagnózou „hip-hop“ odišli z pódia s dlhým nosom. Medzi koncertnými trekmi ani tentokrát nechýbali hity, ako: „Balkánsky sen“,„Čo robím“, „Ja Viem“, „Internacional Karate“, ako aj veľmi dobre známy trek „Dúbravka“, či „Sezónny hit“… no a ako to tam vypadalo už sleduj z fotiek.

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský