NA KONTE MÁM AJ EASTHETIC FESTIVAL

Napísal: ZetUZetA | dňa: 27-06-2010 | 5 857 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Po prvom tohtoročnom festivale Drumselecta, ktorý sa konal koncom mája v Brne som sa pre tentokrát s Hafnerom a ostatnými ukázala na multižánrovom festivale Easthetic, ktorý sa konal 25.-26.6. na Zemplínskej Šírave.

Tentokrát sme sa v zostave Haf(ner), Beyuz, DJ Simple Sample, Miško Turza a ja (ZetUZetA) vybrali na „koniec sveta“, kde okrem nádhernej prírody a nekonečnej vody mali návštevníci tejto lokality k dispozícii aj dva dni plné rôznorodej hudby. Easthetic sa tak po prvý krát prezentoval menami, ako: Nôze (FR), Realistic Crew (HU), WWW (CZ), Lavagance, Talkshow, The Uniques, Billy Barman, Home Made Mutant, Chiki Liki Tu-a, Puding Pani Elvisovej, The Swan Bride. The Autumnist, Amphibios, La3no Cubano, Marián Čekovský, Vec, Zverina, či DJmi ako: B-complex, L Plus, DJ Kineta alebo DJ Magálová.

Naša moderná show dostala priestor po skupine La3no Cubano, ktorá na hlavnom pódiu o 16tej otvorila sobotňajší program. Z celej tlupy potom na pódiu ešte ostal Romanito, Janko a Tono, ktorí rovnako, ako aj chalani zo skupiny Billy Barman (Milly/Juro ex Klišé a Peter Novák) prispeli k pestrosti moderného koncertu. Haf, Beyuz, DJ Simple Sample, Miško Turza, ZetUZetA, ale aj ostatní hostia tak ovládli stage na hodinu a potom posunuli štafetu opäť ďalším. Medzi nimi bol aj Vec a Zverina s Romanom Zámožným za gramcami, ktorí dali ich CP Kombo program. Na spomenutom stage-y sa stavili aj českí Www, či Puding Pani Elvisovej, no a fotky z toho, ako to tam vypadalo pomaly dopĺňam.

zdroj fotiek: michal1.sk / hudba-music.sk / hudba.sk

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský