CEZ VÍKEND BUDE RUŠNO

Napísal: ZetUZetA | dňa: 24-06-2011 | 2 867 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Konečne po chorobe. Angína je definitívne zabitá a ja tak môžem opäť zakoncertovať na dopredu dohodnutých akciách. Už dnes sa ukážem v rakúskom meste Frauenkirchen, no a zajtra (v deň mojich narodenín) si party užijem na Záhorí a to spolu s Hafnerom…

Vďaka koloidnému striebru som opäť na nohách a tak po pár koncertoch, ktoré som pre chorobu nemohla dať pokračujem ďalej. Už dnes 24.6.2011 sa po roku opäť vraciam na rakúsku pôdu, kde pre tento krát s mojou crew Jah Division zavítame do mesta Frauenkirchen. Práve tam odpálime striktne reggae dancehallovú show a to aj vďaka Bratrancovi, ktorý mi na túto akciu zapožičal majk (Shure 565SD) – začo mu ide veľké díky.

Po tomto šialenstve sa spolu s mojimi selektormi (Ras Domček, Kerír AllMighty) vraciame domov, no a na druhý deň, teda 25.6.2011 sa spolu s Hafnerom, Beyuzom a DJom Simple Sample poberieme na záhorie, presnejšie do Kuchyne, kde sa bude konať BikeFest, na ktorom teda nebude chýba ani Moderná Show. Vrámci nej ma budeš môcť vidieť ďobkať malibu, ktoré pijem každý rok na narodeniny, takže ináč tomu nebude ani pre tento krát. Juchú. Som plná elánu a chuti vystupovať, takže ak nemáš nič iné, skús dať niečo z toho, čo sa ti ponúka na tento víkend.

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský