KONCERT V PÁRTY ELEKTRIČKE UŽ ČOSKORO

Napísal: ZetUZetA | dňa: 08-08-2010 | 2 026 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Diskotéka v električke sa stáva realitou. Dopravný podnik Bratislava spustil projekt Párty električka. Tá premáva každý piatok od 20:00 do 23:00. Tento mesiac ešte bude chodiť na trase od Dúbravky cez centrum na Zlaté piesky, neskôr len od Dúbravky po centrum. Slúžiť by mala hlavne mládeži.

„Oslovili nás, či by sme umožnili vznik takejto električky. Každý piatok večer prepravuje ľudí, ktorí idú do mesta za zábavou. Projekt je spôsobilý, aby bol samofinancovaný. Takto sme mohli umožniť bezplatnú dopravu“ povedal šéf dopravného podniku Branislav Zahradník. Komerčný partner uhrádza všetky prevádzkové náklady. Podávajú sa tu nealko nápoje, zadarmo poradí vlasový štylista a sú tu aj vzorky kozmetiky. „Chceme ukázať, že električková doprava je rýchla, pohodlná a keď idú ľudia za zábavou, môžu ju využiť.“

Počas noci sa električka na trase otočí asi dvakrát, hráva v nej dídžej a budú tu vystupovať kapely v „unplugged“ štýle. Jediná podmienka dopravného podniku je, aby sa v tejto Párty električke nepodávali alkoholické nápoje a aby v nej bol dozor. K vandalizmu by teda nemalo dôjsť.

V električke sa urobili zmeny, aby tu mohol byť DJ a nainštalovali sa do nej aj reproduktory. Podobné električky majú aj v iných mestách, napríklad v Prahe, no a koncom augusta, teda presnejšie v piatok 20.8. 2010 sa v nej predvedie aj HAFNER a jeho družina, v ktorej nebude chýbať ani ZetUZetA, Beyuz, či DJ Simple Sample.

Trasa začína na Šafku o 20:30, takže kto to nechce zmeškať, nech dohýba.

Hafner, ZetUZetA, DJ Simple Sample

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský