TITTY TWISTER PRESENTS MADNESS PARTY

Napísal: ZetUZetA | dňa: 03-11-2009 | 2 496 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Posledný víkend TITTY TWISTER odpálil dve mocné akcie, ktoré zoskúpenie HAF, Beyuz, Daddy Škrupee a ZetUZetA podporilo v českých mestách Ostrava a Olomouc.

V piatok 30.10.2009 sme sa vybrali autom cestičkami a lesíkmi do mesta Ostrava. Vodič Škrupo nás viedol niekoľko hodín čarovnými krajinkami so zajacmi, až sme došli do klubu Fabric. Tam sme dali skúšku mikrofónov a odcúvali na čas do hotelovej izby. Medzi časom sa v klube gramcov zmocnil Jorgos, Robot, Kočka a Akvamen a po prezente sk8tového videa nastal čas na moderný spev a tak sa pódia zmocnil HAF, ktorému chrbát od gramcov kryl Daddy Škrupee, Beyuz od samplera a ZetUZetA, ako jeho hypewoman. Odznel hodinový koncert plný najnovších, ale i starších hitov a deň na to sme cúvali do mesta Olomouc, kde sa táto procedúra zopakovala pre tento krát však v klube Belmondo.

Veľký big up patrí usporiadateľovi TITTY TWISTER, ktorý sa zachoval jak pán a bolo o nás mocne postarané a tiež zúčastneným, ktorých okrem sk8 a snowboard videí pobavilo i živé vystúpenie.

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský