STRETLI SME SA NA AKCII ĽUDIA PROTI RASIZMU

Napísal: ZetUZetA | dňa: 13-12-2009 | 7 907 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

V Trnave to v poslednej dobe nejak moc žije, veď len nedávno sa tam konala charitatívna akcia Good Things, o pár dní tam budú tradičné Vianočné Beaty, no a včera sa tam odpálili koncerty na akcii Ľudia proti rasizmu…

Do trnavského podniku ArtClub včera (12.12.2009) prišlo kopec ľudí, ktorí sa rozhodli podporiť myšlienku organizácie Ľudia proti rasizmu. Tú istú myšlienku podporili aj vystupujúci, ktorí sa zriekli nároku na honorár, no a medzi tými nechýbali ani domáci DJi, a to DJ Spinhandz a DJ Shakul. Spolu s nimi pódium okupovali aj modrení speváci, menne: Haf, ZetUZetA, Beyuz (sampler) a Dady Skrupee (gramce), ale aj dvojka z Handlovej, nik iný, ako formácia Moja Reč, ktorú na koncerte od MPCčka sprevádzal Jojo Engerer.

Po malom setíku od Shakula si svoju show odpálil Haf a jeho tlupa, s ktorou dal treky ako: „Čo robím“, „Rodinná Záležitosť“, „Ja Viem!“, „Internacional Karate“, „Balkánsky Sen“, ale aj „Sezonný Hit“, no a do jeho vystúpenia si svoj trek „Hardcore Riddim“ zaradili aj Beyuz a Dady Skrupee, ktorým podmaz pustil Smash.

Ľudia sa bavili a nie menej sa tešili na headlinerov večera, ktorými bola trojka Delik, Supa a Jojo Engerer. Práve posledný spomenutý trošku netradične chalanov sprevádzal nie spoza chrbta, ako by sa čakalo, ale zpredu od zvukára, no a chalani zo skupiny Moja Reč tak mohli odprezentovať hity z dvojalbumu DuaShock, ktoré si s nimi dával miestami ako hypeman aj Škrupo a samozrejme aj vytešený dav pod pódiom. Po tomto koncerte to chalani otočili do Prievidze, kde na nich čakal ďalší koncert, no a o dôstojné ukončenie akcie sa ešte postaral DJ Spinhandz.

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský