Sleduj ma vo Zvolene na akcii UNDERGROUND

Napísal: ZetUZetA | dňa: 01-02-2005 | 1 905 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Underground je hip-hop párty, ktorá sa uskutocní 5.2.2005 vo zvolenskom clube Casablanca, začiatok akcie je o 20:00. Predstaví sa vám všetkých 5  hip-hopových elementov (4+nepísaný beatbox).

Najskôr sa vám predvedú breakeri, samozrejme, že nemôže chýbat domáca skupina Stred, k nim sme si prizvali chalanou z Krupiny a to skupinu Trial Team, uvidíte urcite kvalitnú battle.

Po nich vystúpi domáca kapela resp. duo Don Šakiz a Šato. Chalani majú 19 a 20 rokov, obaja radi freestylujú, takže sa môžte tešit aj na to. Po nich sa chopí mikrákov opät domáca skupina DFK, teda Dano a Forsa. Vyzdvihol by som Forsov flow, ktorý je fakt kvalitný, škoda, že chalani nemajú keše na štúdio. Po nich sa predstaví mc Rusty z Banskej Bystrice spolu s dj-om Yesom za gramcami. Dalej budú mat dlhšie výstupko Orim a Kosa, známi trackom „Tam, kde bývam“, ktorí náhrali nové veci. Po nich sa za mikrofóny postavia chalani z Krupiny, skupina Dialekt, sú traja, ludia ich poznajú z koncertov na Repríze 5 a 6, ich vystúpenia sú energické a texty „lahké“ na pocúvanie. Potom sa na pódium dostaví žena, Zet.U.Zet.A.

z Bratislavy, ktorá svojimi skladbami urcite otvorí sánku každému, kto aspon trochu má rád rap trochu ladení do dancehallu.

Po nej vystúpia opat Zvolencania a to vo Zvolene známe beatbox trio, bratia Peto a Rasto a s nimi Brano, dajú urcite kvalitnú beatboxshow, na ktorú sa ja osobne strašne teším. Po nich sa predstavia najlepší „svetoví“ freestyleri a to Orim vs. Redman sk vo freestyle battly, Orima a jeho freestyle poznajú asi všetci, dával už proti napr. Kajdžasovi, Fikusovi, Spankovi, Kosthymu. Redman je chalan, ktorý dáva tiež dost kruto, aj ked je na sk scéne novácik. Osobne sa teším na jeho skladby pocas open micu a to „Chceš fééétovat?“ a „Hej, pandrláci..“. Po battly bude open mic, každý kto bude chciet si bude môct trošku „zabékat“.

Po tomto všetkom sa predstavia DJi a to za gramcami dj Yes z Banskej Bystrice a dj Karol z Banskej Štiavnice a za cd prehrávacmi DJ M.A.R.O.S. a Beko.

Párty skoncí okolo piatej ráno, ale ak sa budú ludia bavit, môže byt aj dlhšie. Špeciálne kvôli tejto akcii sa do klubu prinesú 2kW reprobedne. Vstupné bude symbolických 50,-sk.


 

Komentáre niesú pre tento článok povolené