Na Crunk Hip-Hop Show bolo super

Napísal: ZetUZetA | dňa: 11-12-2005 | 2 684 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Včera (10.12.2005) sa v Banskej Bystrici v klube Level 12 konala žúrka s názvom Crunk Hip-Hop Show. Po pravde, po včerajšku som taký sprostý, že ani neviem čo napísať, ale pokúsim sa.

Takže, zo Zvolena sme vyrazili niečo po 19:00, vo vačku ťapka wodky, v autorádiu hudba v rytme 90 bpm, takže cesta bola v pohode. Keď sme došli do Bystrice, išli sme po Zetuzetu, tá už do seba ládovala pizzu s tuniakom a cibuľou. Došli sme do klubu a dali nejaké pivká.

Na začiatku začal koláčiky škrabkať DJ Menik. Ako prvý sa na pódiu predstavil Forsa (na fotkách – biela mikina, biela šiltovka), ktorý predstavil svoje nové demo. Pohoda, dobrý koncert, bavil som sa. Sám dal asi 6 alebo 7 trackov. Po Forsovi nasledoval Rusty z Banskej Bystrice. Dával texty aj freestyle, dlhá, ale v žiadnom prípade nie nudná show. Ľudí nebolo veľa, ale tí čo boli sa veľmi dobre bavili.

Rusty bol naozaj výborný. S Rustym prišiel aj Jerry z Lučenca, ktorý si s Rustym tiež zarapoval, ale osobne si myslím, že Jerry je o triedu slabší mc ako Rusty. Inštrumentálky im hral DJ Shakul. Po nich nasledovala Zet.u.zet.a. z Bratislavy, dala 6 trackov a výborný freestyle, pohoda, nad očakávania asi každej hlavy v klube. Po koncertoch vyberal platne DJ Šulo z Trnavy. Opäť sa začalo freestylovať – Rusty, Zet.u.zet.a., Jerry a nejaký chalan z Bystrice.

Po niekoľkých minútach freestylovania sa to zmenilo na asi 30 minútovú battle – Rusty vs Zet.u.zet.a., bolo to veľmi zaujímavé, freestylovali na rôzne témy, veľmi dobre som sa bavil. Potom ešte hrali Shakul a Šulo, aj tí boli veľmi dobrí, svoju prácu odviedli výborne. Okolo 04:00 akcia skončila. A týmto sa chcem poďakovať všetkým, čo prišli, ale hlavne všetkým vystupujúcim, pretože všetci boli super.

zdroj: www.90bpm.sk

 

Komentáre niesú pre tento článok povolené