R~SK a ZetUZetA natočili klip

Napísal: ZetUZetA | dňa: 22-10-2005 | 4 193 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Vo štvrtok 20.10.2005 sa v bratislavskej časti Rendez stretli chalani zo skupiny Rendezska~SK, teda Pantau, Elban a Blažo, ktorých v scénach neodmysliteľne dopĺňala aj ZetUZetA.Trošku atypická, outdoorová akcia sa konala na Rendezi, kde sa na pozemku basketbalového ihriska natočila jedna pasáž z množstva dokrútkových materiálov pre podklad videoklipu „Jak ho prežijem“, ktorý nájdete na aktuálnom albume „Čas vyložiť karty“.  Za kameru sa postavil Števo Rybár a úlohu režisérov si prerozdelil Dekan a Mišo Žák.
Videoklip sa neriešil pre nikoho iného, ako pre skupinu Rendezska~sk, ktorá si ma prizvala na spoluprácu, kde som im naspievala refrén na vec,  o ktorej produkciu sa postaral už dvorný producent Masif.
Mimo už spomenutého miesta na Rendezi sa chalani s kamerou prešli po takmer celej Bratislave, ktorá danými miestami nejakým spôsobom vystihuje ich spôsob žitia. V klipe sa tiež nájde pár ľudí zo scény, či Rendezskej ulice. O strih a konečné úpravy klipu sa stará Dekan, no a očakávať ho môžeme v priebehu mesiaca, kedy bude nasadený do rôznych hudobných relácií, či hudobnej televízie.

Foto: Smash & Škrupo
zdroj www.hip-hop.sk

 

Komentáre niesú pre tento článok povolené