Exkluzívne: klip Rendezska-SK "Jak ho prežijem"

Napísal: ZetUZetA | dňa: 03-04-2006 | 2 084 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Dneska tu máme pre teba jeden hot shit, dohodli sme sa s chalanmi z bratislavskej formácie Rendezska-SK na súhlase publikovať ich nový videoklip „Jak ho prežijem“ na pozretie. Ako čitatelia HIP-HOP.sk máte jedinečnú možnosť ho zhliadnuť skôr, ako dorazí do televízii…

O klipe sme už niekoľkokrát písali, kontroluj tento a tento článok, takže iba stručne pripomeniem, že sa v prevažnej väčšine natáčalo v ich rodnej štvrti na Rendezi. Za majkom Pantau, Elban, Blažo, vokálmi pomáha aj naša Zet.u.zet.a., za gramcami DJ Wugy a produkcia od trnavského Masifa. Réžijne celé dielko ošéfovali Mišo Žák a Dano Dekan, za kamerou Števo Rybár a strih a postprodukcia opäť Dano Dekan. Rovnako som už spomínal, že skladba „Jak ho prežijem“ sa stala titulným singlom ich pripravovaného albumu, ktorý vychádza niekedy v máji. Kontroluj, stačí stlačiť play a pozerať!

zdroj: www.hip-hop.sk

Páči sa ti song „Jak ho prežijem“? Nervoval si sa, keď si ho mohol len pozerať na hip-hop.sk a ono to furt len sekalo a celkový dojem si si na plno neužil? Tak tu máš! Stiahni si klip vo viacerých veľkostných variantách podľa vlastného výberu a možností pripojenia.. .
Rendezska~sk & zetuzeta – Jak ho prežijem (divx, 56,4 MB)
Rendezska~sk & zetuzeta – Jak ho prežijem (mpg, 49,6 MB)
Rendezska~sk & zetuzeta – Jak ho prežijem (wmv, 21 MB)

 

Komentáre niesú pre tento článok povolené