ArtAttack Freestyle Battle 2007 – hodnotenie

Napísal: ZetUZetA | dňa: 03-05-2007 | 1 959 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Celoslovenské kolo freestyle battlerov je zanami a o dojmi sa už podelili aj niektoré portály, medzi ktorými nechýba ani 90bpm a artattack.

Neviem, či vôbec niekedy, ale v pozitívnom svetle o mne ešte redaktori 90BPM nikdy nepísali. Každopádne reportáž je pohľad čisto subjektívny, takže z prvých reakcií na sobotňajší AAFB večer vyberám slová Nabisa. „Porota v zložení Vec, Lucco a Smoet sa nudila rovnako ako dav. Nič nezachránila ani mama ArtAttack freestyle battlu. Nasledoval duel Zet-u-Zet-y so Zelom, Zuza sa tentorok však do semifinále neprebojovala a postúpil Zelo.“.

Po vyjadrení 90BPM prichádza s dojmami aj ArtAttack, pre ktorý svoje postrehy zriešila Idaina. „5. súboj prvého kola – Ďalšívporadí vs. Godot. Tu som bola zvedavá hlavne na Godota, ktorý bol doteraz známy „len“ ako mladý talentovaný producent. Nuž, aj sa mu celkom podarilo do Ďalšiehovporadí (prekvapenie večera a vy už určite viete, že ním nebol nik iný ako Zet.u.Zet.A.) obuť, bola som skutočne milo prekvapená, čo všetko sa v ten večer z Godota vykľulo! Nakoniec však postúpila, myslím, že právom, Zet.U.Zet.A.. 3. súboj druhého kola – Zet.U.Zet.A vs. Zelo. Podľa mňa ničím výnimočný súboj (alebo si ho nepamätám kvôli tým Achilles-kám?), Zelo však opäť dokázal, že mu to ide a postúpil.“

 

Komentáre niesú pre tento článok povolené