JAMES COLE, HAF & BEYUZ + ZETUZETA už dnes

Napísal: ZetUZetA | dňa: 21-02-2014 | 3 692 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Legendárny pražský raper predstaví na Slovensku nový sólový album Moby Dick, na ktorom sa ponoril do temných rapových hlbín. James Cole predvedie svoju osobitú flow a prístup k tvorbe. Vystúpi s ním DJ Doemixxx. Večer sa predstaví aj  Hafner & Beyuz + ZetUZetA s ich vtipnými textami a pestrou paletou hudobných produkcií.

James Cole (CZ)

český raper a producent SuperCrooo nebo Orikoule. Na konte má niekoľko albumov a je spolutvorcom filmu Česká RAPublika. Minulý rok mu vyšiel sólový album Moby Dick, ktorý sa veľmi nenápadne a bez mediálneho rozruchu dostal na vrchol českých predajných rebríčkov. „Nečakal som to. Mal som naopak pocit, že páchajú komerčnú samovraždu. Chcel som sa ponoriť do temných rapových hlbín, chcel som veľmi výživný elektronický rapový album. Dosku som si skoro celú produkoval sám, obsah je dosť závadný a nie sú na nej žiadne hosťovačky,“ povedal James Cole.

Hafner & Beyuz
moderný muzikálno-teatrálny spevák Hafner a jeho dvorný producent Beyuz sú známi pestrou paletou hudobných produkcií a vtipných textov. Hafner vydal tri albumy – V živote, Moderný spevák a Blázon čas, kde sa o hudobnú produkciu postaral Beyuz. Hafner, aka najchorejší spevák v hre, spolupracoval aj s Mojou Rečou, Orionom, Zdenkou Prednou, Yankom Králom, Mariánom Čekovským, Pekom, Paulie Garandom či Emonoizboyz a dnes večer nebude chýbať ani jeho spolukapelníčka ZetUZetA.

 

21. 2. (piatok)
Štart: 21:00 hod.
Vstup: 7€, afterparty 4€

Partneri: 90bpm.sk, ArtAttack, Radio_FM, DOBA Magazín, shiz.sk, Musiq1, Music-zone.eu, Ahudba.sk – alternatívna hudobná scéna, kamdomesta, CITYLIFE.SK

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský