ROYAL SOUND CLASH #1

Napísal: ZetUZetA | dňa: 16-11-2009 | 2 554 x Zobrazené | Žiadny komentár | Vytvor PDF , Print , EMAIL

 

Most High Magazine & Records pre Vás nachystali jedinečnú udalosť! Jedná sa o naozajstný hudobný zážitok, ktorý v našich končinách nezažijete tak často, ako festivaly či parties. Tak ako je na Jamajke a vôbec v zahraničí zvykom, tak aj u nás budete mať možnosť vidieť naozajstný SOUND CLASH.Dávnejšie ho už organizoval neexistujúci klub Red,Gold & Green, pod názvomOne Will Survive Clash 2006. Tí, ktorí ste počas siedmich mesiacov mali tú česť zúčastniť sa, určite viete o čom hovorím. Tí, ktorí ste tú česť nemali,nemusíte zúfať! S veľkou radosťou Vám práve v tejto chvíli ohlasujeme návrat nezameniteľnej atmosféry, ktorá Vás zapojí do diania a umožní Vám rozhodnúť o konečnom víťazovi.

Pozor!27.11.2009 odštartujeme prvé kolo ROYAL SOUND CLASHU, ktorý sa bude konať v trenčianskom klube Tropical Sun (Mládežnícka 5, 911 01, Trenčín) po dobu 5 mesiacov, pričom každý mesiac sa uskutoční jedno kolo, až sa prepracujeme ku konečnému šampiónovi. Veľmi pozitívnou novinkou je, že tento krát sa nebude jednať o súboj DJ-ov, ale celých sound systémov z Čiech a Slovenskej republiky, čo určite pridá na kvalite a samozrejme okorení už spomínanú atmosféru, ktorou Vás bude sprevádzať „moderátorská“ dvojica Moe z A.M.O. a Dj MeSs. Každému zo súbojov bude robiť „Warm Up“ Trenčiansky sound systém Ghetto Youths (Dj MeSs, Dj Simple Sample & Dj Young J) a nebudú chýbať ani prekvapenia, ktoré spestria tieto naozaj výnimočné akcie.

Takže všetci reggae a dancahalloví nadšenci zostaňte naladení na vlnách Most High Magazine & Records a nenechajte si ujsť tento neopakovateľný zážitok a hlavne príďte podporiť svoje obľúbené soundy, ktoré to budú naozaj potrebovať!

Technické informácie
1 x mixpult Technics SH-MZ1200
2 x gramofón Vestax PDX-3000
2 x CD player Pioneer CDJ-800
1 x mikrofón Shure SM58
2 x bezdrôtový mikrofón

1/ ROYAL SOUND CLASH nie je skoro ničím obmedzený, púšťať sa môžu všetky typy platní (7″, 10″, 12″, LPs), CDs a samozrejme dubplates. Jediné obmedzenie je v používaní akýchkoľvek prevodníkov, ako RANE SERATO LIVE SCRETCH, TRAKTOR SCRATCH PRO, M-AUDIO TORQ a im podobné. Nesmie sa používať sampler!

2/ Na ROYAL SOUND CLASH-i sa v prvých dvoch kvalifikačných kolách stretnú 3 sound systémy, z ktorých vždy dva postúpia do semifinále a jeden s najmenšou podporou divákov, clash opustí. V semifinále sa stretnú vždy 2 sound systémy, z ktorých jeden automaticky s najväčšou podporou divákov postúpi do finále. Vo finále sa stretnú 2 sound systémy, ktoré získali najväčšiu podporu publika, ale len jeden sa stane absolútnym víťazom. Ako vždy rozhodnú ľudia, ktorí budú prítomní v klube. Royal Sound si odnesie domov trofej a samozrejme veľký rešpekt, ktorý si poctivo vybojuje v troch kolách!

3/ O tom, kto každý z clash-ov začne, sa bude rozhodovať kartami (1-2-3 / 1-2, pozn. záleží na tom či sa jedná o kvalifikačné kolá, kde sa zúčastnia 3 sound systémy, alebo o semifinále a finále, kde budú sound systémy vždy len 2), pričom najmenšie číslo bude zahajovať ROYAL SOUND CLASH.

Kvalifikačné kolá:

2 kolá (juggling) – 1 kolo = 15 minút
5 kôl (dub fi dub) – 1 kolo = 1 track
(po každom kole sa soundy striedajú, v dub fi dub nie je povolený rewind a 1 track môže hrať maximálne 2 minúty)

Semifinále a finále:
3 kolá (juggling) – 1 kolo = 15 minút
5 kôl (dub fi dub) – 1 kolo = 1 track
(po každom kole sa soundy striedajú, v dub fi dub nie je povolený rewind a 1 track môže hrať maximálne 2 minúty)
5/ V prípade, že nie je možné rozhodnúť, kto bude víťaz ani po „dub fi dub“, nasleduje rozstrel, kde každý sound systém pustí ešte po jednom tracku.
6/ O víťazovy rozhoduje výhradne publikum! Najväčším hlukom, najväčším počtom zdvihnutých rúk nad hlavou a v celkovom počte ľudí hlasujúcich za svojich favoritov!

Sound Systémy
Praggatronik Sound (Praha, CZ)
Roccaflex Sound (Praha, CZ)
Waddup Sound (Praha, CZ)
Peeni Walli Sound (Praha, CZ)
Jah Division Sound feat. ZetUZetA (Bratislava, SK)
Roots & Culture Sound (Bratislava, SK)

 

Pridaj Komentár

*

IT BLOG Lukáš Prelovský